Őshaza Vendégház Bazsi

Bíborka apartman

A BÍBORKA apartman egyedi hangulatát az egykori szénatároló tetőtérbeépítése határozza meg. A fagerengák és a fehérre meszelt falak kontrasztos harmóniája bennünket mindig ámultba ejt. A nagy tetőtéri ablakfelület magát az eget hozza közel vendégeinkhez. 

A bordó és a nemesen egyszerű népi bútorzat meleg színei szívet melengető meghitt hangulatot, ugyanakkor élénkséget, üdeséget, frissességet árasztanak.  Számunkra ezek teszik leginkább vonzóvá, nagyon szeretetté ezt a szállásunkat.

A BÍBORKA apartman emeleti, magas térdfalú tetőtéri elhelyezkedésű, 37 m2.
Helyiségek: egybenyitott, nagy légterű hálószoba, étkező, konyha, és zuhanyzós fürdőszoba.
Felszereltség: konyhai eszközök, villanymelegítő, hűtő, mikró, vízforraló, hajszárító, televízió, törölköző, tisztítószerek, légkondi.
Egyéb információk: nyári időszakban szúnyoghálóval felszerelt, műholdas csatornák, ingyenes wifi, ingyenes parkolási lehetőség az ingatlan területén lévő szabadtéri parkolóban, kilátás (tetőablak) a távolabbi dombságra, több mint 150 éves kőris fára és az égre,  közvetlen kapcsolat a tetőtérrel egy légterű közösségi térrel, a vendégek a szálláshely összes piheőhelyét használhatják és egyéb szolgáltatások is igénybe vehetők.

Árak 2024:      28 000,-Ft/éj/apartman/2 fő     - január - február

                      30 000,-Ft/éj/apartman/2 fő     - március-május, október-december

                      31 000,-Ft/éj/apartman/2 fő     - június - szeptember

Kiemelt időszakok:   31 000,-Ft/éj/apartman/2 fő

                                     

A szállás ára a reggelit nem tartalmazza. Reggeli igényeket a foglalásnál kell jelezni. Részletesebb információk a szolgáltatások oldalon találhatók.

A reggeli ára 2024. évben: 3970,-Ft/fő/nap

Választható fizetési módok: készpénz, OTP SZÉP kártya, átutalás

Elérhetőségünk: 8352 Bazsi, Fő u. 20. +36 70 453 5296, szallas@oshaza.hu