Őshaza Vendégház Bazsi

kedvenceink

Kedvenceink közé mi az Éltető Balaton-felvidékért Egyesülethez kötődő vidékfejlesztési együttműködésekben résztvevőket soroljuk.

Legnagyobb kedvenceink a fő partnereink, akiktől vendégeink reggelijéhez vásároljuk az alapanyagok többségét és akiknél mi is kényeztetjük magunkat.

Hozzájuk bennünket is kedves emlékek fűznek. Mindig szívesen veszünk részt programjaikon, rendezvényiken, így gyakran érezzük mi is úgy, hogy aktívan nyaralunk, telelünk, pihenünk és töltődünk fel náluk.

 

 

Fő partnereink

TERAZZA Bisztró&Bár, Sümeg

Egly Márk borász - Palota Pince, Sümeg

Középkori lovagi torna, Sümeg

Herbaporta falusi vendégasztal, Halimba

Levendárium, Dörgicse

Vendégeink a reggeliknél a környék kézműves kistermelőinek termékei közül többel találkoznak:

Bakos István méhész, Csabrendek

Szentes László méhész, Bazsi

Mekler Zoltán kecskesajt készítő, Bazsi

Kalla Kft. tejtermékek, sajt, Sümegprága

A Balaton-felvidéki együttműködésnek aktív részesei vagyunk. Szívesen és sokat teszünk azért, hogy a környezetünkben lévő vidéki vállalkozásokra, látnivalókra, eldugodtabb, élhetőbb kis településekre is sokan rátaláljanak.

Ezen az oldalon nagy-nagy szeretettel ajánljuk vendégeinknek, honlapunk látogatóinak a Balaton-felvidék különböző ínyencségeit, kitűnő kézműveseit, kistermelőit, csodabogarait, látnivalóit.

Mi magunk is Vidék Minősége - Éltető Balaton-felvidék védjegyesek vagyunk. A „Vidék Minősége” („Rural Quality”) nemzetközi védjegy egyes európai régiók, térségek különleges minőséget képviselő vállalkozásainak megkülönböztető védjegye. A többi védjegyest a www.eltetovedjegy.hu oldalon lehet megtalálni.

A Balaton-felvidék 59 településének túraútvonalait a www.balatonfelvidekitura.hu oldalon lehet megtalálni. A túraútvonalakon a Balaton-felvidék csodálatos tájait, településeit, természeti kincseit, épített emlékeit, látnivalóit fogják össze és mutatják be, miközben számtalan élményt kínálnak a túrázni, kirándulni, kikapcsolódni vágyóknak. Az adatbázis az egyesület tagjaként működő termelők, alkotók, vállalkozások, éttermek, borászatok, szálláshelyek elérhetőségeit és rövid bemutatását is tartalmazza.

További ajánlókat tettünk fel honlapunkra, amely itt található.