Őshaza Vendégház Bazsi

Balaton | Balaton-felvidék | Bazsi

apartmanok, szobák

apartmanok, szobák

Az ŐSHAZA Vendégházban kettő apartmant alakítottunk ki, amelyek két-két fő pihenését szolgálják, reggeli, szauna, masszázs és más egyedi lehetőségekkel. Pároknak kis baráti társaságoknak ideális, akik szeretik a természet közelségét.

élmények

élmények

Szálláshelyünk rengeteg látnivalót, élményt kínál a Balatontól a Hévízi és környékbeli meleg fürdőkön, nemzeti parki geo-túrákon, az országos kéktúra útvonalain, várak, kastélyok felfedezésén keresztül, a romantikus gasztronómiai, borkóstolós estékig.

akciós ajánlatok

akciós ajánlatok

Számos kényeztető, pihentető vagy épp feltöltő aktivitást segítő ajánlattal tesszük egyszerűbbé, gyorsabbá a pihenésre, farsangolásra, tavaszi rügyfakadásra, nyaralása, vagy épp az őszi színkavalkádra és a mesebeli telelésre való ráhangolódást.

Galéria

Galéria

Fotógalériánkban csak ízelítőt adhatunk az ŐSHAZA Vendégházban töltött időről. Reméljük, hogy kedvet csinálunk olvasóinknak ahhoz, hogy személyesen is meggyőződjenek arról, hogy igazi meghitt, romantikus napokat élhetnek át nálunk.

„Nekünk ez a hely olyan, mint egy zöld, mesés sziget. Számtalan felfedezni való, régi és új találkozása, kitűnő reggelik helyi alapanyagokból, kedves házigazdák, barátságos háziállatok... alig várjuk, hogy visszatérhessünk!”

Gabi és Balázs, Budapest

Túra ajánlók, érdekességek

Ide gyűjtjük a többségében Vidék Minősége - Éltető Balaton-felvidék védjeggyel rendelkező vállalkozásokat is bemutató turisztikai ajánlóinkat.