EZIDÁIG KIALAKULT KERETEK:
• Akár 2 főtől, a romantikus ebédtől, vacsorától (de akár reggelitől) indulva a mini esküvős családi rendezvényekig van kapacitásunk színvonalas, szívélyes, egyedi vendéglátást biztosítani.
• Árkategóriánk közepes, minden esetben árajánlatot készítünk, az egyedi elképzeléseket is megpróbálunk teljesíteni.
• Olyan kisebb családi, baráti találkozókra is alkalmas nálunk a tér, ahol akár egész napos vendéglátásra van szükség.
• Extrém hangos, „betépős, beszívós, rózsaszín ködös” bulikra nem vagyunk alkalmasak, mert mi magunk sem vagyunk ilyenek, de kis falunk sem tolerálja .
APRÓCSKA RÉSZLETEK
Mostanáig több vendégünk volt próba jelleggel leginkább családi, baráti körben, amit minden alkalommal nagy izgalom kísért. A visszajelzések alapján ételeink finomak, bőségesek. A hangulat családias, meghitt és szeretetteljes… és mi pont ezt, pont így szeretnénk a továbbiakban is csinálni, csak lassan elkezdjük „élesben” is, hogy mások is ki tudják próbálni nálunk a vendéglátás ezen formáját.
Sokan tudják rólunk, hogy férjemnek és nekem (Tibor és Zsuzsa) - aki leginkább a vendéglátási résszel foglalkozom - kb. 20 évnyi vidékfejlesztési, illetve építészi tapasztalat van a hátunk mögött, amiket eddig elég jól sikerült beépíteni az ŐSHAZA Vendégház működtetésébe.
„Éttermi” működésünkben is a tőlünk megszokott minőséget, egyediséget és kedvességet szeretnénk tovább vinni. Egyelőre még mindig azt mondjuk, hogy próba üzemmódban vagyunk, mert kölcsönösen tapogatózunk mi is, és úgy gondoljuk, hogy vendégeink is .
A mi „tapogatózásunk” azért van, mert a sokadik iskolám után elvégeztem ugyan egy nagyon remek szakács képzést is, de tudom, hogy soha nem leszek olyan jó a szakmában, mint számos általunk nagyon nagyra tartott, tisztelt, szeretett szakács a környéken, akik fantasztikus munkatapasztalattal bírnak a technológiai területen is és minden náluk elfogyasztott fogás valami mennyei ízorgia. Hát ilyen szakmai munkatapasztalatot mi már nem fogunk tudni összeszedni, így ezt nem is kell várni kis otthonunkban.
A mi egyik fő erősségünk ezen a területen szerintünk az, hogy sok termelőt ismerünk, nagyon kis mennyiségekre van szükség a szűk vendéglátói kapacitásunk miatt, így annyi kitűnő helyi, környékbeli alapanyag mindig van, ami nálunk kell a főzéshez. Az ételeinknél így a legtöbb esetben tényleg tudjuk azt biztosítani, hogy helyi, házias ízeket tehessünk vendégeink asztalára, amolyan „JÓ HÁZIASSZONYOSAN” .
Nagyon nehéz megfogalmazni, hogy mik vagyunk és mik nem vagyunk a vendéglátás terén, ezért döntöttünk úgy, hogy hagyunk még időt magunknak, és vendégeink visszajelzései alapján ez még majd szépen formálódik.
A vendéglátói kategóriánk a „lakásétterem”, ami sok fejtörést okoz, hiszen nem lakásban működünk (mint a legtöbb budapesti lakásétterem), hanem több mint 2000 négyzetméteres otthonunkban. Bárhol vendégül látjuk a hozzánk betérőket, a szállásainkhoz tartozó nagy étkezőben, a teraszokon, vagy épp az udvaron, a kertben… ahol vendégeinknek tetszik.
Nincs állandó alkalmazottunk, ha pár vendég jön, csak úgy olyan „JÓ HÁZIASSZNYOSAN” fogadjuk őket, előkészülök, főzök, felszolgálok (ha a Drágaszív Férjem itthon van, akkor besegít, ha nincs, akkor megoldom én, és türelemre kérem a vendégeket) és így tovább, ha pedig közelítjük vagy meghaladjuk a 10 főt, akkor segítséget hívok…. Ezek pedig ugye szintén nem egy tipikus étterem jellemzői…
Szóval jelenleg itt tartunk a morfondírozgatásban … jól látható, hogy még nem vagyunk 100-asok , de valószínűleg soha nem is leszünk.
Ha ezen önvallomást követően vendégeinknek van kedve kipróbálni bennünket, nagyon szívesen készítünk ajánlatot menüjavaslattal és árakkal.
Szeretettel várjuk Vendégeinket .
Szabados Zsuzsanna - tulajdonos
ŐSHAZA Otthon Étterem
az ŐSHAZA Vendégház területén
8352 Bazsi, Fő u. 20.
+36704535296
szallas@oshaza.hu